Portal per al foment de la lectura i la comprensió lectora

Fomentant la lectura
07/03/2022
Coneixes el web del British Council?

Si busques idees noves per ensenyar la llengua anglesa, t'informem que el British Council, l'organització internacional del Regne Unit per a les relacions culturals i les oportunitats educatives, té una pàgina gratuita amb un munt de textos, audios, exercicis, cançons, jocs o dibuixos per pintar, pensats per a nens i nenes que aprenen l'anglès.

Els alumnes poden entrar en els diferents espais del web directament o, si no volem que es perdin per l'espai cibernàutic, pots imprimir textos i exercicis o fer escoltar audios i cançons que t'interessin per fer una classe més amena i variable.

L'objectiu del British Council és promoure les relacions culturals entre el poble del Regne Unit i altres països; ajudar a desenvolupar un coneixement més ampli de la llengua anglesa; i fomentar la cooperació educativa entre el Regne Unit i altres països. En definitiva, promoure l'educació.

Entra en aquest vincle per buscar idees divertides per afegir a la classe d'anglès elements diferents: Learn english kids-British Council